Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Debat ‘Technologie Voor De Toekomst’

21 mei 2019 - van 16:00 tot 18:00 UTC+0

Raoul neemt twee dagen voor de verkiezingen in Eindhoven deel aan hét debat over technologie en innovatie.

Met Bart Groothuis (VVD), Tom Berendsen (CDA), Rob Roos(FvD), Paul Tang (PvdA) en een kandidaat van GroenLinks gaat Raoul in debat over de verschillende aspecten van een Europees technologie- en innovatiebeleid.

Dit aan de hand van prikkelende stellingen over technologische soevereiniteit van Europa naast China en de Verenigde Staten; investeringen in doorbraaktechnologieën als Artificial Intelligence; de rol van de regio’s en clusters in Europese innovatiesamenwerkingen; Europese regels over cyberweerbaarheid; technologie en klimaat en de Europese technologische arbeidsmarkt.

Het debat wordt kundig geleid door Bart Brouwers, professor journalistiek aan de Universiteit van Groningen en oprichter van Innovation Origins, journalistiek platform op gebied van innovatie. Stellingen worden ingebracht door techbedrijven, studenten en anderen. En natuurlijk wordt er afgesloten met een borrel.

Wil je er bij zijn en meepraten over de toekomst van Europa en de rol van technologie?

Meld je aan via deze link.

Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door FME – ondernemersorganisatie voor de technologische industrie – en Brainport Eindhoven tijdens de Dutch Technology Week. De Dutch Technology Week (DTW) heeft als overkoepelend doel om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over (een toekomst) in technologie. Iedereen kan tijdens de Dutch Technology Week ervaren hoe technologie het dagelijks leven – en zelfs de wereld – beter maakt.

Gegevens

Datum:
21 mei 2019
Tijd:
16:00 tot 18:00

Locatie

Blue Collar Hotel
Klokgebouw 10
Eindhoven, Nederland
+ Google Maps