Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jongeren Verkiezingsdebat Europa

20 mei 2019 - van 17:00 tot 18:30 UTC+0

Op maandag 20 mei neemt Raoul deel aan het jongerenverkiezingsdebat van Stichting LOKAAL samen met Rotterdamse jongeren: Mbo-studenten van zowel Albeda als Zadkine én leden van de Rotterdamse jongerenraad Young010.

De studenten van Albeda en Zadkine en de leden van Young010 leveren input voor de inhoud van het debat. Ook zullen zij de onderwerpen introduceren en kunnen zij vragen stellen aan de kandidaten.

Het debat vindt plaats in de raadzaal van het Rotterdamse stadhuis, waarbij de kandidaten plaats zullen nemen op de plaats waar normaal gesproken de burgemeester en de wethouders zitten. De jongeren zullen op de plaats zitten waar normaal gesproken de gemeenteraad zit.

Te gast o.a.: Raoul Boucke (D66), Sara Murawski (SP), Jimmy Bastings (CDA), Johan van Rijn (VVD), Fardau Procee (PvdA), Bibi Wielinga (Volt), Gideon Everduim (Denk) en Dirk-Jan Koch(GroenLinks).

Gespreksleiding: Geert Maarse.

Het aantal plekken op de publieke tribune is beperkt, maar het debat is online live te volgen via: https://rotterdam.raadsinformatie.nl/.

Gegevens

Datum:
20 mei 2019
Tijd:
17:00 tot 18:30

Locatie

Stadhuis Rotterdam
Coolsingel 40
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps